Резерват СЕВЕРОЗАПАД - нема такова место!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: престъплениье и наказаниье  (Прочетена 3876 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Чвора

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 21592
Re:престъплениье и наказаниье
« Reply #15 -: Април 25, 2009, 08:50:07 »
За тава си прав-коги нги кааш-пазарете се бе,тава а пазар-они се таат като пръднали.Па после викат-но назе ни преебаа.Ми ша ви преебът-като сте се навели.Симчки си имаме права,и требе тиа права да си ги дириме.Пръво требе да си знааме задължениата,ма никоги не требе да си забрааме правата.
Активен
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите...".
,,познанието минава през етапете - чел съм , учил съм го , практикувал съм го , правил съм го 15 годин, не ми аресва"
цитат по форумниа класик Самотока ;)

Aврам

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 4478
 • я па я да не поверваш
Re:престъплениье и наказаниье
« Reply #16 -: Април 27, 2009, 05:12:25 »
И знааш ли млого ме а яд на такиви глъмпере каде идат да работат за без пари негде,а после роват.Ми нали виа сфаяте цената!Куто не знаат ка да си го напраат угодно да се не ловат.Оно звучи смешно оправданието че а глад.Он гладъ го има и кага работиш и ти не плащат.Кой ти а виновен че ти си шошов па не знааш що си ойдел на рабута,а не си питал и кво че ти дават.Он команизма сфръши и никой му неа зор да те калесва.Щом мирваш кибай за шака ореси и мри до къде проумееш цената си.Аре па съга да мислим и за орапняци каде немоа се чалнат че така преебват и другите!Та простотиата не мори,ма мучи и сфе некой друг и е виновен и сфе некой требва да мисли за такаф пустиняк,а оно чеп за зейе не става од ньега.
Активен
Душата ми жадува полет.
Душата ми е гняв и плам.
Душата ми е сняг на пролет
стопена от угоден срам.

Койо

 • Админ
 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 6341
 • Винаги има повече от един начин да са свръши нещо.
  • WWW
Re:престъплениье и наказаниье
« Reply #17 -: Май 02, 2009, 12:07:03 »
Атанас е още у болница у Софиа, изгаряниата му са големи. Дано са опраи.

Петър Донков си е вече у тех.

Само дето раздухаха случая, че Атанас бил не знам къф. Ама на секи моа да му пределее в един убав миг. Секо тръпение си има граници.
Активен

Черногледец Храбър

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 5342
 • мизерийка и безвремие - и от тава се прай тумбак
Re:престъплениье и наказаниье
« Reply #18 -: Април 21, 2016, 09:34:58 »
             На  фниманието на Койо Фенерски


  Не че тава требва да бъде ньегова грижа, ама действието се развива у Бела Слатина, а глеам, че темата е отворена баш оттам. И така:
 Едно семейство, наш арч - демек - фтори брак, който къкто и при назе е штаслиф, се пенционирва у Козлодуй и решава да се базира у къщата си у Бела Слатина. Напущат жилището си у Козлодуй и с голем мерак и сички средства си праат уютен домец, с намерение, да си искарат колко годинки са им отредени у родното место. Сичко връви добре до едно време. След като са си напраили сичко, което са си мечтали до преди пенционирането и решават, че достойно и заслужено че си искарат последниа житейски сезон, се натъкват на едно за сиги непреодолимо препятствие. За зла врага, къщата им се намира до некакво сиганско заведение, което, както е вече почти масово у такива населени места, тормози целиа квартал с яка и грозна дундуявица сека нощ. Следват естествените обажданиа на 112, сигнали до секакви институции и т.н., като сичко тава води до... заплахи за живота им. Понастоящем ората са се збръкале и даже са готови за продажба на имота, без да имат ясна идеа накъде да фанат. Познавам ората и гарантирам, че са свесни. Познавам проблема, щото живеам със същия и се борим по мой си начин. И наистина съм се замислял да напущим къщата, но засега имам частичен успех. Но до заплахи не съм стигал. Ако дотам стигнем, спициално я съм готов на виша глупос, без да ми пука за последствиата, щото немам повече очакваниа от тоа живот. Но тиа ора не заслужават тава. Не че с нещо Койо може да промени събитието, но понеже знам, че за Великден че си доажда, ако прояви интерес, моа да ми се обади и да го свръжем с ората.
Съзнавам, че тава не а приказка баш за у форума, но го пущам тука и за информациа, за такиви, къде са решиле да си доаждат у родното место, и за такиви, къде биха помогнали с нещо за решаване на такъф проблем. А тава е проблем - повервайте ми. Проблем е, защото насреща ви се явява безграничната простотия, преплетена некък си с властаа, която разчита безгранично на безграничната.
Та, те така. Нищо особено - просто вече като че ли тава е нова традиция...
Активен
Простотийооо, къ да се разведем с тебе ма?...
http://vbox7.com/play:79b74a6a
 У тоа живот най а неело глуповъ жена и мокар пепелник, оти се шъ намерът начин а ти угасът огъня!

цитат-Веко

Бай Еван Астрилецо

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 5639
 • беркофчънин
Re:престъплениье и наказаниье
« Reply #19 -: Април 21, 2016, 11:20:49 »
Не а нова трандицеа баце Митко, а си е ного дръта. Начи - и назе, у България тоа башибузук бесчинства, крадне, руши, тормози ората, бие полицеата, не плашта ни ток, ни вода,ам  нико не имги спира, што едън път на 4 годин едни раздава кибапи, кисела бира и по 20 лева на въшлива немита глАва, а дуги пуштат бюлетинки и те така - се избират све едни и съшти.
Туке у чужбината - те тиа, съштите петнат името българско, България, паспорта български и заради тава тиа месните ни поставят поди с нйи поди општ знаменател.
Я мислим, че тава е рабута на властите у България, а не на народо, ама докъто властите се избират с нйиното вишегласие, оно те тава шъ а... :green:
На фниманеето на БХК - те тоа пост у тоа мумент га пишем от Москва...в Москва съм беее!
Активен
Като лежим - лежим, па като станем, та седим

Владо

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 1472
Re:престъплениье и наказаниье
« Reply #20 -: Април 22, 2016, 12:08:03 »
Цитат
Съзнавам, че тава не а приказка баш за у форума, но го пущам тука и за информациа, за такиви, къде са решиле да си доаждат у родното место, и за такиви, къде биха помогнали с нещо за решаване на такъф проблем.

Nапротиф Мите!
Тоафорум неа само бира козел и гръкца музика
Тоа случай требва да са разчуа  и не само Ф. ,  ми и сички каде имат  глас  ф некфа медия  ели друга пропаднала бг институация
« Последно редактиранье: Април 22, 2016, 12:09:46 от бай Владо »
Активен
нулаосемосемшесчетиричетирипетдеветосемшес
 

Страницата е създадена за 0.059 секунди с 19 запитвания.