Сакам да каам още нещо!Да знаате,че неам никва злоба към подобни индивиде.Дажи ако моем некво да им помогнем...Само че се чудим ка?Но неа лесно и удавньик да вадиш че мое те увлече.Тука на спроти мене е требвало да се извръши неква превенциа,къде смо а испущиле.Ма па од друга стран,никогиш не а късно да станеш за кашмер,а и мое да се въздейства по тоа начин на други подобни типаже да се остаат од ниелите работи.Тука не прикаам за личности с формирани характери и длъгогодишна пустиняшка практика,а за ново-изюпен тумбачор,къде кръстосва путищата 5 за 6 и се гласи за младо попълнение на пустиняшките редици.Сичко започва със средата къде се чува младежа.Колко повече родителе пианици има,толкоф повече дечоре идиотчета се номинират за пустиняци.У тоа ред на мисли моа кам,че пиеньето е убова работа, ма неа за абни ора.Тава е кут атома-мое се исползва за мирни цели,а мое и за бомби.Сичко зависи од тао на кой е у ръки.Ако е абньик,че си сасипе семето,ако е арен че го научи да пие табиетлийски с мезе и сръбска музика.Нашта работа е тумбаците да глеат од назе кък се пие правилно и да не залатат по ментета и безпаметно наиванье,те така заради самото пиенье ели зарад прублеми.Пиеньето не а врата къде моеш да се скуташ из зади ньой.
Минеш ли одънак,врачанье нема и оно си те увлача,увлача до къде един дънь на майтап ели истина се намериш по гръбина.До ено време мое и да си задаваш въпросе ма после ти а се таа що си се спиртосал.Те така се стае пустиняк и процеса май е необратим.Ми кага се наплъни резервата с тиа гадове, кво че да ги праиме?Оно че ни писне да ги глеаме за убос и требва да ги завреме негде да се не въдат.За тава айде до къде а раншко да си чуваме по некой за тамъзлък,ма млого,млого да не вират глави.Я мислим че излишна толерантнос и реклама им не требва и сметам да ги не зафаям ми с абното на матиката...Докъде разбират од серьозна дума.Те така знам я,а ти!?