Резерват СЕВЕРОЗАПАД - нема такова место!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: ГРАДИВНО - вътрешна дискусиа  (Прочетена 41833 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Краси от Дражинци - Геговския

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 27469
Re:ГРАДИВНО - вътрешна дискусиа
« Reply #525 -: Март 17, 2016, 11:26:36 »
Оф майко....Черногледец,варди са от него  >:(
;)
Активен
У  Наздравето е Силата !!! Кой му требем  те телефоня - 0897 917 900
Човек къде не пие неа мал

Байо Либен

 • Тумбак
 • Публикации връъ му гу: 2595
Re:ГРАДИВНО - вътрешна дискусиа
« Reply #526 -: Март 18, 2016, 08:38:21 »
Лично мойто мнение е че и тава сдружение не ма да направи нищо за възраждането на тоа Северозапад,за да се направи нещо са нужни пари инвестиций,да се създадът реални работни места,а тава че са одили да чистът у гробищата или са занели леб на неко бабичка ,е само за отчитанье на дейнос ,видите ли ниа прайме нещо за тоа народ,колко год.вече слушаме и гледаме такива работи.У фейса има още такива сдружениа за тоа Северозапад колко сакаш.Като се опитаха да създадът шивашки цех ,кво стана работиа ден допладне и мислее че милионье че потечът веднага,да ама не,и сичко замре.
Двама от тиа къде са били снощи от това Гражданско сдружение са учасници у тоа шивашки цех.Пак казвам това си е лично мое мнение.
За тиа години демокрация от Монтана до Дунава не се създаде нито едно предприятие или цех да се произвежда нещо.
Активен
яж пи и се весели.
Библията ни учи да обичаме ближния,а Кама-сутра объяснява, как да го правим.

Ристо Цоцин

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 8442
 • Život brže prolazi
Re:ГРАДИВНО - вътрешна дискусиа
« Reply #527 -: Март 18, 2016, 12:58:45 »
па още на времето се чудех кво а тава животно "гражданско сдруженее" ми никой не можа а ами обясни. Коги а за кеф, му се вика примерно "кръжок", или "дружество" - ели "клуп", я таа сегашнята терминулогеа млого а не отбирам. Примерно я, тоа, оня и още двама сме дружество за праенье и пианье на вино, а ониа там са група за група за готвенье или за плетки. Сеги моа тава дружество да а записано при кмето и он да знаа да му варди место на мегдано за сборо примерно, а моа и да неа, голема разлика нема.

Ако а за изкарванье на кинти, па си има описани у законьа видове дружества.
партиите са си партии.

Тава гражданско сдруженее на нищо не удра, еба ли го. Да носиш на бабички леб и да метеш пред блока - лаас тава а тимурофска команда по формат.

 Тава къде бая ви Либен бъбре като краен резултат, се праи от нещо къде се вика "целево сдруженее" демек съществуващи тръгофски фирми и тука там неко државна администрацеа се сдружават да праат примерно Кино по средата между Медковец, Безденица и Церовене - и тава сдроженее служи за курдинацеа.
« Последно редактиранье: Март 18, 2016, 01:00:38 от Ристо Цоцин »
Активен

Самотока

 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 23316
 • душманин
Re:ГРАДИВНО - вътрешна дискусиа
« Reply #528 -: Март 18, 2016, 01:15:58 »
гражданско дружество иъ куги та чекаме на околомръсното и та одведеме по едни ръмодолища на еденье и пианье или поне язе винаги исбирам най интересатниа маршрут
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../

Койо

 • Админ
 • Пустиняк
 • Публикации връъ му гу: 6341
 • Винаги има повече от един начин да са свръши нещо.
  • WWW
Re:ГРАДИВНО - вътрешна дискусиа
« Reply #529 -: Април 03, 2016, 06:15:09 »
NGO Цоцин, кво се чудиш, има ги насегде, даже и у Джърмани.

Цитирам:
Цитат
Организацията развива обществена дейност без стопанска цел (тоест няма за цел извличане на печалба), като се финансира от източници, несвързани с политическата власт (на държавно, регионално, местно равнище). Такива източници могат да бъдат: членски внос, членски и външни дарения, евентуално (при особен режим) приходи от стопанска дейност. По изключение (и с отделна юридическа и данъчна регистрация) НПО могат да извършват допълнителна стопанска дейност, свързана с предмета на основната им дейност, като използват прихода за постигане на определените в устава (учредителния акт) цели

За да се направи едно такова нещо, е необходимо то да си има двигател, некой дето 24 часа мисли сал за тва. Измежду назе такиви нема. Колкото НЕПЕОТА познавам, едно от много близо, що със сестра ми го учредиаме 2002, всеко едно от тех си има такъв двигател и без него не моо мръдне и на сантим.

Виж, клубната дейност на мене ми е по-интересна, що тама не е обврзано с активност, а си част от група, у която не моо улезне секи и въпреки тва не е масонска ложа :green:  :mogosmesenapile:

Но клуб се учредява според ЗЮЛНЦ - същия закон, по който са сдруженията и секакви непеота, даже и сектите у наща страна, същата процедура и на практика дали ше го наречеш клуб или сдружение нема абсолютно никва разлика, въпросът е във възприятията. Сдружение стана модерно, сдруженията праат европроекти и печелат некви пари за некви ора, мижи да те лажем. А клубът си е едно честно начинание - едеме, пиеме и си одиме по къщите.
Активен
 

Страницата е създадена за 0.046 секунди с 16 запитвания.